Η μεικτή ζώνη του ΟΦΘ-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του Χρήστου Λασκαρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του ΟΦΘ με 5-16, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών. 

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Εύκολα ή δύσκολα περιμέναμε να ξεκινήσουμε με δύο νίκες. Εμείς μέχρι τώρα και παραμονές του σημερινού παιχνιδιού συνεχίζαμε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας. Μας βόλεψε πάρα πολύ το πρόγραμμα, ούτως ώστε τώρα που ξεκινούν τα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης του παιχνιδιού της Τετάρτης με την Βουλιαγμένη, η ομάδα να δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Σαφώς και χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο χρονικό διάστημα, για να αποκτήσουμε τους απαραίτητους αυτοματισμούς. Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. 

Χρήστος Λασκαρίδης:

«Ξεκινήσαμε νωθρά στο παιχνίδι, αλλά κρατήσαμε όσο μπορούσαμε την άμυνα σε όλη την αναμέτρηση, και στη συνέχεια όσο περνούσε ο χρόνος, με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής, ο ρυθμός ανέβηκε και μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Η σημερινή νίκη είναι ένα δώρο για τα γενέθλια μου, και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια, με νίκες και όμορφο πόλο». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter