Άνοιξε «λογαριασμό» με νίκη 16-7 επί του Ηλυσιακού ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ηλυσιακού με 16-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από νωρίς αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, και με γρήγορο 4-0 έδειξε από νωρίς τις... διαθέσεις του. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν, 4-1, ωστόσο το γκολ της Νιαρχάκου «έκλεισε» το πρώτο οκτάλεπτο στο 5-1. 

Με εξαιρετική άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Δικέφαλος ανέβασε περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς. Το 5-1 του πρώτου οκταλέπτου έγινε 9-1 με γκολ της Μπίκου, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πλήρως τα... ηνία της αναμέτρησης. Ο Ηλυσιακός μείωσε σε 9-2, με αυτό να είναι το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της, δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες. Η διαφορά ξέφυγε σε διψήφια επίπεδα, 13-3, με τον Δικέφαλο να κάνει διαχείριση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Το τελικό 16-7 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της νέας σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 6-1, 1-4

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 2, Ταυρίδου, Τζελέπη 1, Παρασκευοπούλου, Ντάσιου 2, Γραικού 2, Γιαμπασάκου 1, Βασιλείου, Φλώρου, Κοντονή 6, Νιαρχάκου 2, Σαλέχ, Κολτσίδα, Στόγιου.