Δυναμική ενίσχυση στα «φτερά» με Μιχάλη Σαραπτσή!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 02/10/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μιχάλη Σαραπτσή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένος στις 07/11/1992, ο Μιχάλης Σαραπτσής αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 181cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ17 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παίζοντας παράλληλα και στην μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ, όντας ένα εξαιρετικό ταλέντο με πολλές αρετές στο παιχνίδι του. 

Στη συνέχεια, και μπαίνοντας στον... κόσμο του ανδρικού ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε σε ομάδες της Α1 και Α κατηγορίας της ΕΠΣΜ. 

Πιο συγκεκριμένα έχει φορέσει τις φανέλες των: ΑΕ Πυλαίας, Βορρά Αμπελοκήπων, Κεραυνό Αγίου Παύλου, Ολυμπιακό Τερψιθέας, Δόξα Αγίου Παύλου και Δόξα Τρίλοφου. 

Πρόκειται για έναν άκρως δυναμικό παίκτη, ο οποίος με την τεχνική και τα σωματικά του προσόντα, θα δώσει πολλά στα «άκρα» του Δικεφάλου. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Σαραπτσής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας futsal του ΠΑΟΚ. Μετά από πρόταση την οποία είχα από τον προπονητή της ομάδας, μία τελείως καινούργια και ξεχωριστή εμπειρία για μένα, ξεκινάει. Θέλω να βάλω τα δυνατά μου, εγώ και οι συμπαίκτες μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τον κυρίαρχο στόχο, ο οποίος είναι η άνοδος και η συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μιχάλη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ