Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Σούπερ Καπ Χάντμπολ γυναικών! (pics)

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, η Συνέντευξη Τύπου, ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον ΠΑΟK mαteco και του ΟΦΝΙ (04/10, 18:00). 

Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ mαteco):

«Είναι το πρώτο Σούπερ Καπ που διοργανώνεται στο γυναικείο χάντμπολ. Είναι ένας τίτλος με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα οι ομάδες δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στο γυναικείο χάντμπολ, οπότε θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και θέλουμε να είναι γιορτή για το άθλημα. Για εμάς η αυριανή ημέρα είναι σημαντική γιατί είναι μια μέρα μνήμης για το σύλλογο, το 1999 χάθηκαν έξι παιδιά στο δυστύχημα στα Τέμπη. Θέλουμε το τρόπαιο για την ομάδα, αλλά και για να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών. Εύχομαι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες».

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ mαteco)

«Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας όλους τους αρμόδιους φορείς για τη διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε ενθουσιασμένες και έτοιμες δουλεύοντας δύο μήνες τώρα για τον πρώτο τίτλος της χρονιάς. Αύριο θα γίνει σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας. Το θέλουμε πολύ, όχι μόνο για το σύλλογο μας, αλλά και τα αδικοχαμένα παιδιά των Τεμπών».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter