ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΝΟ Βουλιαγμένης

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης. 

Ο Δικέφαλος με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2Χ2 στην Α1, θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση. 

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 9-11 από τον Πανιώνιο, μένοντας στους τρεις βαθμούς. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν έφτασε για εμάς, αντιμετωπίζοντας τη Βουλιαγμένη στην έδρα μας. Ξέρουμε όλοι τι ομάδα είναι η Βουλιαγμένη, δε χρειάζεται κάποιο σχόλιο. Εμείς από την μεριά μας, πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί,
συγκεντρωμένοι, και να εκμεταλλευτούμε τον αγωνιστικό ρυθμό και τη χημεία την οποία έχουμε αποκτήσει μέχρι τώρα μέσα από τους δύο αγώνες, αλλά και βεβαίως από τις προπονήσεις. Θέλουμε τον Κόσμο δίπλα μας, γιατί μας βοηθάει με τη παρουσία του στη πισίνα». 

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
3η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΝΟ Βουλιαγμένης