Ενισχύει δυναμικά τα εξτρέμ του με Αναστάσιο Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 08/10/2023


Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αναστάσιο Αναστασιάδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Γεννημένος στις 16/09/1990, ο Αναστάσιος Αναστασιάδης αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 179cm. 

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Κολωνίας, και αφότου μετακόμισε στην Ελλάδα, ήταν για οκτώ χρόνια στον Αγροτικά Αστέρα. 

Το 2008 έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, παίζοντας στην Ολυμπιάδα Φρενάρου, ομάδα της Β' Εθνικής της Κύπρου. 

Στην μακρόχρονη ποδοσφαιρική καριέρα του, αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο σε ομάδες της Γ' Εθνικής αλλά και της Α1 ΕΠΣΜ, μεταξύ των οποίων: Εορδαϊκός, ΠΑΟΝΕ, Ηρακλής Αμπελοκή[πων, Αστέρας Αμπελοκήπων, Ιάσων Αυγής, Εθνικός Λαγυνών, Δόξα Πενταλόφου, Tus Oberpleis (Γερμανία), ΑΟ Σημάντρων και ΑΕ Ευόσμου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Αναστασιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήθελα πάντα να φορέσω την ασπρόμαυρη φανέλα και να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα όνειρο το οποίο είχα από μικρό παιδί, και όσο περνούσαν τα χρόνια και δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πάντα ζούσα με τον φόβο ότι θα με στοιχειώνει για μία ζωή. Ο Θεός έβαλε το... χεράκι του στο 90', και θα πραγματοποιηθεί τελικά το όνειρο μου, με λίγο διαφορετικό τρόπο από αυτόν που φανταζόμουν, στο ποδόσφαιρο σάλας. Νιώθω ευλογημένος που θα φορέσω τον Δικέφαλο αετό στο στήθος!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αναστάσιε!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ