Μέτρησε τις δυνάμεις του στον Άλιμο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το βράδυ της Τετάρτη 11 Οκτωβρίου τον Άλιμο ΝΑΣ, γνωρίζοντας την ήττα με 22-5.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Δικέφαλο να ανοίγει το σκορ, 0-1, και έπειτα να ισοφαρίζει σε δύο περιπτώσεις, 2-2 και 3-3. Οι γηπεδούχες ωστόσο με 2-0 σερί, έκαναν το 5-3, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο. 

Στα επόμενα τρία οκτάλεπτα, ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 22-5.

Στο δια ταύτα, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, παίζοντας κόντρα σε μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στους ομίλους του LEN Champions League. Φυσικά, πρωταρχικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η ανάδειξη νέων αθλητριών, οι οποίες θα γίνουν το αύριο του ελληνικού πόλο. 

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 6-0, 6-1, 5-1


ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Ταυρίδου 1, Ντάσιου 1, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή, Χρονοπούλου, Λεριώτη, Καλλία, Φλώρου.