ΠΑΟΚ-ΑΝΟΓ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΑΝΟΓ. 

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί του Ηλυσιακού με 16-7, καλείται να διαχειριστεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με δυνατά τεστ στα οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις του. 

Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη βρίσκεται στην έκτη θέση με 3 βαθμούς, έχοντας μπροστά του μία απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στον ΑΝΟΓ (14/10) και μία βατή απέναντι στο ΝΟ Χανίων (21/10). 

Απέναντί του, ο ΑΝΟΓ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΚ με 14-7 και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 6 βαθμούς. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΝΟΓ, η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας κόντρα στον ΑΝΟΓ, είναι ένα από τα παιχνίδια τα οποία θεωρώ ότι με την κατάλληλη συγκέντρωση, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, δίνοντας έμφαση στην άμυνα και την επίθεση, μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά για την ομάδα μας το αποτέλεσμα αυτό είναι η νίκη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο ΑΝΟΓ είναι μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μας, και με την καθοδήγηση της προπονήτριας μας, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023
4η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:30, ΠΑΟΚ-ΑΝΟΓ