«Λύγισε» στο τέταρτο οκτάλεπτο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΝΟΓ, γνωρίζοντας την ήττα με 10-12. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά στο πρώτο οκτάλεπτο, ανοίγοντας το σκορ με γκολ της Νιαρχάκου, ενώ μετά την ισοφάριση του ΑΝΟΓ σε 1-1, πέτυχε δύο σερί τέρματα με Κολτσίδα και Ντάσιου, 3-1. Ο ΑΝΟΓ μείωσε, με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ. Στο δεύτερο οκτέλπτο, οι φιλοξενούμενες με 0-3 σερί πήραν το προβάδισμα, 3-5, η Νιαρχάκου μείωσε, 4-5, με τον ΑΝΟΓ να διαμορφώνει το τελικό για το πρώτο μέρος, 4-6. 

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορεί. Το 5-8 που διαμορφώθηκε από τον ΑΝΟΓ έγινε άμεσα σε 7-8 χάρη σε δύο γκολ της Νιαρχάκου, με το τέταρτο οκτάλεπτο να είναι «ντέρμπι». Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους ξεκίνημα, στο οποίο πήραν διαφορά τεσσάρων τερμάτων, 7-11. Ο Δικέφαλος μείωσε στα δύο τέρματα, 9-11, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας την ήττα με 10-12. 

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 3-2, 3-4

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 1, Ταυρίδου, Ντάσιου 3, Γραικού, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 1, Νιαρχάκου 4, Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Καλλία.