ΑΕ Ψυχικού-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Σάλας, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Α.Κ 5Χ5 Ψυχικού Μπενάκη & Ροΐδη, την ΑΕ Ψυχικού. 

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη ιστορική μάχη, την οποία θέλει να συνδυάσει με μία νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου προετοιμάστηκε σκληρά, και θα εμφανιστεί απολύτως έτοιμο στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕ Ψυχικού. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Ψυχικού, ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορία του, στο Ποδόσφαιρο Σάλας. Ανυπομονούμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τραυματισμούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από αύριο και κάθε παιχνίδι, όλα τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο, θα δίνουμε το 100% τόσο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του Συλλόγου, όσο και για τους οπαδούς μας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!». 

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023
Α' Φάση, Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο 5Χ5 Ψυχικού Μπενάκη & Ροΐδη (Οδ. Παπαναστασίου)
18:00, ΑΕ Ψυχικού-ΠΑΟΚ