«Λύγισε» στην παράταση...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την Α' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου Σάλας, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, την ΑΕ Ψυχικού, γνωρίζοντας την ήττα στην παράταση με 5-4. 

Ο Δικέφαλος, όντας άπειρος στις συνθήκες του Ποδοσφαίρου Σάλας, προσπάθησε να τα δώσει όλα, προκειμένου να συνδυάσει τον πρώτο του αγώνα με μία νίκη. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στην αρχή με 2-0. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και με γκολ των Τραπεζανλίδη, Καντούρη και Λιώνη έκανε την ανατροπή, με το 2-3 να είναι και τελικό σκορ του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕ Ψυχικού ισοφάρισε σε 3-3, με τον Χαρπίδη με όμορφο πλασέ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 3-4. Οι γηπεδούχοι έφεραν το σκορ στα ίσια, 4-4, με το παιχνίδι να λήγει έτσι, και την πρόκριση να κρίνεται στην παράταση. 

Στην παράταση, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, 5-4, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βρει το γκολ το οποίο θα ισοφάριζε το σκορ. Ο Δικέφαλος δεν είχε σύμμαχο του τον χρόνο, ο οποίος τον πίεζε μαζί με την απειρία του. Έτσι, το γκολ το οποίο θα ισοφάριζε τον αγώνα δεν ήρθε, με το τελικό σκορ 5-4 να τον αφήνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στο Γήπεδο Μίκρας, απέναντι στον Ηνίοχο Αθήνας, για την 1η αγωνιστική της Futsal League B'. 

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Μπούφος, Καντούρης, Λιώνης, Τραπεζανλίδης, Σαραπτσής, Μαυρίδης, Κεφαλίδης, Αναστασιάδης, Χαρπίδης, Λαμπριανίδης, Φωλτίδης, Καρακώστας, Βασάρας.