Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΟΑ Χανίων

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την Φάση των «16» του Κυπέλλου Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΑ Χανίων. 

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί της Νίκης Λευκάδας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στρέφει άμεσα στο βλέμμα του στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, με στόχο την πρόκριση στους «8». 

Μία μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στο σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, το οποίο θέλει να πάρει την πρόκριση, φτάνοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα. 

Απέναντί του, ο ΟΑ Χανίων, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με δύο σερί ήττες από Εύνικο και Ελευθερία Μοσχάτου, ψάχνοντας ακόμα τα πατήματά του στη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΑ Χανίων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι έρχεται για εμάς αύριο. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρα μας, ωστόσο για άλλη διοργάνωση, στην ουσία τρεις μέρες μετά το προηγούμενο παιχνίδι του Σαββάτου. Στις προπονήσεις αυτές του διαστήματος των τριών ημερών, αναλύσαμε τα θετικά και τα αρνητικά κόντρα στη Νίκη Λευκάδας. Παράλληλα, δουλέψαμε σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα φανούν χρήσιμες για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε, να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, εκεί όπου ήδη μας περιμένουν οι Εσπερίδες Καλλιθέας». 


Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023
Φάση των «16», Κύπελλο Ελλάδος
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΟΑ Χανίων