Τον... λύγισαν στα Χανιά...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στα Χανιά, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου τον τοπικό ΝΟ, γνωρίζοντας την ήττα με 13-12. 

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να έμεινε 3-0 πίσω, ωστόσο βγάζοντας αντίδραση, μείωσαν στο γκολ, 3-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο οι γηπεδούχες με 3-0 σερί πήραν και πάλι προβάδισμα, 6-3. Ο Δικέφαλος μείωσε σε 6-4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη, ο ΝΟ Χανίων πέτυχε πρώτος τέρμα, κάνοντας το 7-4, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει άμεσα σε 7-5. Σ' ένα ανοικτό επιθετικά οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ έβρισκε τέρματα, τα οποία ωστόσο μείωναν το σκορ, 10-7. Στα τελευταία λεπτά, ο Δικέφαλος «έσφιξε» την άμυνα του, βρήκε δύο τέρματα, και έτσι το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 10-9. 

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έφεραν το σκορ στα ίσια, 10-10, ενώ στη συνέχεια πήραν και προβάδισμα, 10-11. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, δύο αμφισβητούμενα σφυρίγματα, τα οποία... σήκωσαν διαμαρτυρίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Δικέφαλος 1:30 πριν το τέλος πήρε προβάδισμα, 11-12, ωστόσο ένα αυστηρό πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 12-12. Στην αμέσως επόμενη φάση δόθηκε επιθετικό φάουλ... εφεύρεση εις βάρος του ΠΑΟΚ. Στην εξέλιξη της προηγούμενης φάσης, ο ΝΟ Χανίων κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε, κάνοντας το 13-12, το οποίο ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, εντός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-5, 3-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα 1, Ντάσιου 4, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 5, Νιαρχάκου, Λεριώτη.