Ώρα πρεμιέρας! ΠΑΟΚ-Ηνίοχος Αθήνας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 1η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τον Ηνίοχο Αθήνας. 

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, στην πρώτη ιστορική συμμετοχή του Δικεφάλου σε Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου Σάλας. 

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με την στήριξη του Κόσμου του, θέλει να ξεκινήσει με το.. δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. 

Απέναντί του, ο Ηνίοχος Αθήνας, μία έμπειρη ομάδα στον χώρο του Ποδοσφαίρου Σάλας, η οποία θα αγωνιστεί για τη καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. Στον χώρο των εισιτηρίων θα διατίθενται και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία κοστίζουν 20€. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, ο Τάσος Αναστασιάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο Ηνίοχος είναι πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου σάλας, οπότε έχουμε να κάνουμε με μία έμπειρη ομάδα. Η ομάδα μας από την άλλη, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και βελτιώνεται κάθε μέρα, όλο και περισσότερο. Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, και παίζοντας το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην έδρα μας, με την στήριξη του κόσμου, ελπίζω πως θα είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι θα χαμογελάσουμε στο τέλος». 




Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023
1η αγωνιστική, Futsal League B'
Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας 3
14:00, ΠΑΟΚ-Ηνίοχος Αθήνας (AC PAOK TV)