ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου, επικρατώντας των Χανίων με 81-59, και πλέον επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του ένα πολύ δυνατό «τεστ». 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι αήττητος σε Ελλάδα (δύο παιχνίδια) και Ευρώπη (δύο παιχνίδια), έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΟΚ.

Το εισιτήριου του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έρχεται για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική, με καλές Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες, όντας αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να παλέψουμε για κάθε φάση, να δείξουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, αμυντικά και επιθετικά, και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δίνοντας την μέγιστη απόδοση μας, ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». 

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023
3η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Παναθηναϊκός