Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 1η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στα Γιαννιτσά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. 

Ο Υπερπρωταθλητής Ελλάδος, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Α1, έχοντας ως στόχο την υπεράσπιση του... θρόνου του, παρουσιάζοντας παράλληλα όμορφο χάντμπολ και σπουδαίες εμφανίσεις. 

Απέναντί του, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο οποίος επέστρεψε στην Α1, και έχει ως στόχο την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ μία καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία πάνω απ΄ όλα, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο... νεοφώτιστο Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά εμείς σε όλα τα παιχνίδια έχουμε την ίδια λογική, δίνουμε το 100%, και θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με το... δεξί. Στόχος μας είναι η ομάδα μας παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιώνεται και να παρουσιάζει όλο και καλύτερο πρόσωπο, προκειμένου να είναι έτοιμη στα... μεγάλα παιχνίδια». 


Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023
1η αγωνιστική, Α1
ΔΑΚ Γιαννιτσών
16:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ mαteco