Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Υδραϊκό με 15-13, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση με τον Ντελιτς να κάνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo. Ο Υδραϊκος έκανε την ανατροπή, 1-2, με τους Κεχαλάρη και Σαλέχ να διαμορφώνουν το τελικό για το πρώτο οκταλεπτο, 3-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, φέρνοντας το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία, 4-4, ωστόσο με δύο γκολ του Ντέλιτς οι «ασπρόμαυροι» πήραν και πάλι το προβάδισμα, 6-4. Το τελικό σκορ του πρώτου μέρους να ανέρχεται σε 9-6.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στο τρίτο οκτάλεπτο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς, 11-7. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και με σερί 0-4, έφεραν το σκορ στα ίσια, 11-11, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πέτυχε δύο σερί τέρματα με Κεχαλάρη και Κόουπμαν, παίρνοντας προβάδισμα, 13-11. Ο Υδραϊκός μείωσε, 13-12, με τον Δικέφαλο να... ανοίγει την διαφορά χάρη σε δύο τέρματα του Σαλέχ, 15-12. Έτσι, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε τα... ηνία και παράλληλα τη νίκη με 15-13. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1.

Οκταλεπτα: 3-3, 6-3, 2-5, 4-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης , Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Π. , Κούπμαν 1, Κουγιούνης ,Σάλεχ 4, Σιορδίλης, Καρατζάς.