Με ηγετική εμφάνιση «υπέταξε» τον Ηνίοχο με 3-0 ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Futsal League ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ηνίοχου Αθήνας με 3-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο της κατοχής και προσπαθώντας να βρει τους χώρους για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο Δικέφαλος έφτασε μία ανάσα από το 1-0, ωστόσο το σουτ του Κεφαλίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα κατέληξε στο δοκάρι, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή φάση του, με τον Αμβρόσιο να μοιράζει στον Βασάρα, και εκείνον να πλασάρει ιδανικά για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ, και πάλι με τον Βασάρα, κάνοντας το 2-0. Το προβάδισμα δύο τερμάτων έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Τραπεζανλίδη, παίρνοντας τη πρώτη νίκη του πρωταθλήματος. Ευεργετικά για τον πολύ καλό ρυθμό τον οποίο είχε το παιχνίδι, λειτούργησε η διαιτητική δυάδα, η οποία διεύθυνε την αναμέτρηση με πολύ καλό τρόπο. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, κόντρα στον ΑΣ Ολυμπιακό Σάλας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Μπούφος, Λιώνης, Τραπεζανλίδης, Σαραπτσής, Μαυρίδης, Κεφαλίδης, Αναστασιάδης, Χαρπίδης, Λαμπριανίδης, Φωλτίδης, Βασάρας.