Η μεικτή ζώνη του Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 19-32, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ μία καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία πάνω απ΄ όλα, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ήταν μία πρώτη αγωνιστική με δύο ομάδες οι οποίες αντίθετες βλέψεις στο πρωτάθλημα, αφού τα Γιαννιτσά έχουν ως στόχο την παραμονή τους και εμείς την κατάκτηση των τριών εγχώριων τίτλων. Ξέρουμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο για την ομάδα να βρει ρυθμό, παρόλα αυτά η λογική μας είναι ό,τι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%, να είμαστε πειθαρχημένοι στο τακτικό κομμάτι. Σίγουρα κάναμε μία καλή αρχή, και παιχνίδι με το παιχνίδι θέλουμε να παρουσιάζουμε όλο και καλύτερη εικόνα». 

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Τα Γιαννιτσά είναι το σπίτι μου, κατάγομαι από δω και πάντα τα... λημέρια εδώ είναι γνώριμα. Θέλω να συγχαρώ τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών για την άνοδο της στην Α1, είμαι χαρούμενη γι' αυτό. Σήμερα το παιχνίδι ήταν θεωρητικά εύκολο, πήραμε τους δύο βαθμούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί, και προχωράμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».  

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter