ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ΑΣ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 2η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τον Ολυμπιακό ΑΣ. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ηνίοχου Αθήνας με 3-0, αναμέτρηση η οποία έγραψε ιστορία, καθώς ήταν η πρώτη νικηφόρα για το νεοσύστατο τμήμα του ΠΑΟΚ. 

Απέναντί του, ο Ολυμπιακός ΑΣ, ο οποίος στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-9 από τους Θρακομακεδόνες, και αναζητεί τους πρώτους του βαθμούς. 

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, υποστηρίζοντας την προσπάθεια τους. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ΑΣ, ο Μιχάλης Σαραπτσής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα σα να είναι τελικός, αφού έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, λόγω της ονομασίας των δύο ομάδων. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, να γεμίσουμε το γήπεδο, ώστε να φτάσουμε ακόμα πιο εύκολα στον στόχο μας!». 


Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
2η αγωνιστική, Futsal League B'
Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3
14:00, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (AC PAOK TV)