Ψυχωμένη εμφάνιση και νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Εθνικό Πειραιώς με 10-9, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο οκταλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, με τον Ντελιτς να πετυχαίνει δύο σερί τέρματα κάνοντας το 2-2. Ο Εθνικός Πειραιώς έκανε την ανατροπή, με το τελικό σκορ να είναι 2-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έβγαλε αντίδραση και με δύο γκολ σερί πέρασε μπροστά στο σκορ 4-3, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν σε ισορροπία το παιχνίδι, 4-4. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Σάλεχ έκανε το 5-4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυναμικά, με τους Ντελιτς και Σάλεχ να κάνουν το 7-5. Ο Εθνικός ανέβασε ρυθμούς κάνοντας το 7-7. Με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε, 8-8.

Στο τέταρτο οκταλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε προβάδισμα με γκολ του Λασκαρίδη, 9-8, ο Εθνικός ισοφάρισε σε 9-9, με τον Τσολακούδη να σκοράρει σε 10-9, δίνοντας τη νίκη στον Δικέφαλο. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Οκταλεπτα: 2-3, 3-1, 3-4, 2-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος , Κεχαλάρης , Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 4, Προσινικλής Π. , Κόουπμαν, Κουγιούνης ,Σάλεχ 2, Σιορδίλης, Καρατζάς.