Εύκολη επικράτηση με 11-1 επί του Ολυμπιακού ΑΣ για τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Futsal League B' ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ολυμπιακού ΑΣ με 11-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

«Φουριόζος» ξεκίνησε στην αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ, κυριαρχώντας στο γήπεδο, και έχοντας πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με Σαραπτσή, Βασάρα, Τραπεζανλίδη και Καντούρη, έκανε το 4-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο μέρος, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ. Με Λιώνη και Τραπεζανλίδη έκανε το 6-0, με τον Ολυμπιακό να μειώνει με γκολ του Μπακολουκά σε 6-1. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Μαυρίδης, ο οποίος έκανε το 7-1, ενώ στη συνέχεια Τραπεζανλίδη, Καντούρης και Αναστασιάδης να διαμορφώνουν το 10-1. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μαυρίδης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 11-1. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, εκτός έδρας, απέναντι στον Μινώταυρο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Μπούφος, Καντούρης, Λιώνης, Τραπεζανλίδης, Σαραπτσής, Μαυρίδης, Κεφαλίδης, Αναστασιάδης, Χαρπίδης, Λαμπριανίδης, Φωλτίδης, Βασάρας.