Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Αθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Μόργκαν Τζόουνς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του Αθηναϊκού με 77-54, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Άγγελος Αγγελίδης:

«Πρώτα απ' όλα να συγχαρώ τις παίκτριες μου. Αυτό που θέλαμε να φτιάξουμε ήταν η άμυνα μας, γιατί είναι το κλειδί για τα πάντα. Εάν δεν δεχόμασταν και 20 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο επί της ουσίας χαλαρώσαμε λίγο. Αυτό που κρατάω προσωπικά είναι η συμμετοχή των νεαρών αθλητριών του ΠΑΟΚ, οι οποίες είναι γεννημένες από το 2006 έως το 2008, και έπαιξαν όλες πάνω από 12-13 λεπτά. Θέλω να τονίσω ότι αυτό είναι το παράδειγμα του ΠΑΟΚ, εάν δούμε τις πεντάδες και όλες τις παίκτριες ατομικά, είμαστε η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος. Θέλουμε αυτά τα κορίτσια να παίζουν, είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από σήμερα, πραγματικά απόλαυσα το παιχνίδι, και τα 40 λεπτά. Ενημερώθηκα πριν το παιχνίδι πως πρόκειται για το 1000ο στο Παλατάκι, και χαίρομαι που συνδυάστηκε με νίκη, οπότε μένει στην ιστορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αθηναϊκό». 

Μόργκαν Τζόουνς:

«Σήμερα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Αυξήσαμε την διαφορά απότομα στην δεύτερη περίοδο και αυτό μας έδωσε τη νίκη, ήταν ένα ξέσπασμα το οποίο χρειαζόμασταν. Ήταν πολύ καλό επίσης που πήραν χρόνο οι νεαρότερες παίκτριες. Τώρα έχουμε ευκαιρία να ξεκουραστούμε, και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter