Μινώταυρος-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 3η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, τον Μινώταυρο. 

Ο Δικέφαλος μετά το επιβλητικό 11-1 επί του Ολυμπιακού ΑΣ, έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς σε δύο αγώνες. 

Το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, προετοιμάστηκε σκληρά για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος, και είναι έτοιμο να τα δώσει όλα με στόχο το 3Χ3. 

Απέναντί του, ο Μινώταυρος, μία ομάδα έμπειρη από το ποδόσφαιρο σάλας, με συμμετοχές και στην Super League στο παρελθόν. Η ομάδα από τον Ταύρο, έχει ξεκινήσει και εκείνη με 2Χ2 στο πρωτάθλημα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Ηνίοχου Αθήνας με 3-4. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μινώταυρο, ο Γιάννης Τραπεζανλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, δύο σημαντικές νίκες με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό μας δίνει ψυχολογία και κίνητρο να συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Έχουμε ακούσει ότι ο Μινώταυρος είναι μία καλή ομάδα, κάτι το οποίο μας χαροποιεί, διότι θα είναι ένας ωραίος αγώνας, για εμάς αλλά και για τον κόσμο. Εμείς πάμε με μόνο στόχο τη νίκη, καθώς γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, έχοντας ως μακροπρόθεσμο στόχο την άνοδο στην Super League. Αυτός θα έρθει μόνο αν βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και παίρνοντας από κάθε αγώνα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 


Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023
3η αγωνιστική, Futsal League B' 
Κλειστό Ταύρου «Τιμόθεος Ευγενικός»
15:00, Μινώταυρος-ΠΑΟΚ