Εργομετρικές μετρήσεις από τον Στίβο του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Το Τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ, έχοντας ως στόχο τη σωστή εξέλιξη για κάθε αθλητή και αθλήτρια του τμήματος, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου διοργανώνει εργομετρικές μετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Αθλητικής Αξιολόγησης “Natural Champions” του Διατροφολόγου-Εργοφυσιολόγου Ιωάννη Τόκα σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Λαδιά θα πραγματοποιήσει τις παραπάνω μετρήσεις, μέσα από τις οποίες θα υπάρξει πλήρης έλεγχος αθλητικής και σωματικής προόδου και φυσικά ατομικός φάκελος του κάθε αθλητή και αθλήτριας ξεχωριστά.

Οι Ιωάννης Τόκας και Βαγγέλης Λαδιάς είναι αρκετά γνώριμοι στον ΠΑΟΚ και στο Τμήμα Στίβου.

Ο Ιωάννης Τόκας συνεργάζεται και βοηθά με τις επιστημονικές του γνώσεις το Τμήμα τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ ο Βαγγέλης Λαδιάς έχει κάνει επιτυχές προπονητικό πέρασμα από το τμήμα στίβου ως υπεύθυνος προπονητής ρίψεων και ακαδημιών.

Η διαδικασία των εργομετρικών μετρήσεων θα βοηθήσει τόσο τους αθλητές όσο και τους προπονητές τους, στον κοινό σκοπό της βελτίωσης του κάθε ατόμου, καθώς μέσα από τις μετρήσεις φαίνονται οι τυχόν αδυναμίες αλλά και δυνάμεις του καθενός, με αποτέλεσμα να μπορεί ο προπονητής να εστιάσει περισσότερο σε κάποια κομμάτια που θα βοηθήσουν στην καλύτερη εξέλιξη των αθλητών του.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter