Δεν τα κατάφερε στο Παλαιό Φάληρο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και να αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου, το Παλαιό Φάληρο, γνωρίζοντας την ήττα με 8-7. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε «μουδιασμένα», επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν μία μικρή διαφορά, 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε την απόδοσή του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα. Κρατώντας το Παλαιό Φάληρο στο ένα γκολ, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν δύο, με το 4-3 να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη, το τρίτο οκτάλεπτο, ήταν το πιο γεμάτο επιθετικά. Ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα προκειμένου να πάρει προβάδισμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι το διατηρούσαν. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 7-5. 

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ξεκίνησε δυναμικά, και με σερί 0-2 σκορ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Οι δύο ομάδες εμφάνισαν νευρικότητα στις επιθέσεις τους, με το 7-7 να παραμένει έως και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, το Παλαιό Φάληρο βρήκε τέρμα, και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 8-7. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, απέναντι στον ΟΦΘ, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-2, 1-2 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Τσιούμας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.