ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΟΦΘ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΦΘ. 

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει στις εντός έδρας υποχρεώσεις, μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Παλαιό Φάληρο, θέλοντας να επιστρέψει παράλληλα και στα θετικά αποτελέσματα, μένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου, έχοντας 15 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΟΦΘ, ο οποίος δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης, μετρώντας οκτώ ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 10-19, παραμένοντας ουραγός του βαθμολογικού πίνακα. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΘ, ο Σπιθολέων Καρατζάς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την διαφορά από την αρχή. Είμαστε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας, και με διαφορετικούς στόχους, κάτι το οποίο πρέπει να φανεί και στην πισίνα. Σεβόμαστε τον ΟΦΘ και την προσπάθεια του, αλλά στόχος μας είναι η νίκη». 


Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
9η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΟΦΘ