ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τη ΝΕ Πατρών. 

Ο Δικέφαλος, ύστερα από ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα με δύσκολους αγώνες, επιστρέφει στην έδρα του, θέλοντας να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τον ανεβάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά. 

Απέναντί του, η ΝΕ Πατρών, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με την ΑΕΚ 14-14, παραμένοντας στην 11η θέση με δύο βαθμούς σε επτά αγώνες. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίου στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΟΦΘ, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη του εισιτήριου. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στη ΝΕ Πατρών, η Εντίνα Γκανγκλ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εύχομαι ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μου. Ελπίζω να παίξουμε καλά, με λίγα λάθη, επειδή πιστεύω πως είμαστε κοντά στις αντίπαλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε αλλά δεν κερδίσαμε, έτσι είναι η ώρα να δείξουμε την δύναμη μας. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και πιστεύω ότι αν ξεκινήσουμε όπως στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Θα παίξουμε με καρδιά, και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 


Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
8η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:30, ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών