Ο ΠΑΟΚ στην παρουσίαση του βιβλίου «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Στην παρουσίαση του βιβλίου «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» του συγγραφέα και δημοσιογράφου Κώστα Βασιλόπουλου, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, έδωσε το παρών ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. 

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α' Αντιπρόεδρος, κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, και το μέλος του Δ.Σ., κ. Δημήτρης Πατρίδας. 

Μάλιστα, πριν την παρουσίαση του βιβλίου, ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, μίλησε για την δική του εμπειρία διαβάζοντας το βιβλίο, λέγοντας: 

«Ευχαριστώ τον Κώστα Βασιλόπουλο για την έκδοση του βιβλίου, κατάλαβα από τις πρώτες σελίδες ότι στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε μάθει. Είναι κατάθεση ψυχής των πρωταγωνιστών, της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Όλοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες, το 18-19 γιορτάσαμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζοντας στις κερκίδες, στα γήπεδα και σε εκδηλώσεις αλλά κανείς μας δεν είχε μάθει τι συνέβαινε τότε, πόσος αγώνας γινόταν στα εσωτερικά της ομάδας για να πετύχουν αυτόν τον μεγάλο άθλο, την κατάκτηση του κυπέλλου και κυρίως του αήττητου πρωταθλήματος. Το βιβλίο αυτό πρέπει είναι για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες εκείνο που θα τους κατευθύνει τα επόμενα χρόνια, μας ταξιδεύει στον ΠΑΟΚ και την εποχή Σαββίδη - Λουτσέσκου δικαιώνοντας τις προσδοκίες όλων των ΠΑΟΚτσήδων».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter