ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Αναγέννηση Άρτας. 

Ο Δικέφαλος, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του ΓΑΣ Καματερού με 19-35, έκανε το 4Χ4 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 8 βαθμούς. 

Απέναντί του, η Αναγέννηση Άρτας, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 29-16, και συνεχίζει και εκείνη με την σειρά της αήττητη τις υποχρεώσεις της στην Α1. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, μία ομάδα η οποία είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και απαρτίζεται από έμπειρες αθλήτριες. Στόχος για εμάς είναι να κάνουμε το 5Χ5, καθώς η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Χρειαζόμαστε σίγουρα να βγάλουμε αρκετή ενέργεια στο αμυντικό μας κομμάτι, προσήλωση και πειθαρχία στο πλάνο το οποίο έχουμε στήσει, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Από κει και πέρα, θέλουμε φυσικά και την ενίσχυση από τον κόσμο μας, να είναι δίπλα μας, και να μας στηρίξει σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε, κάθε εβδομάδα». 




Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
5η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
15:30, ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας (AC PAOK TV)