Σαββατοκύριακο (18-19/11) γεμάτο με AC PAOK TV!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εντός έδρας δράση για τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ έρχεται το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου, με το AC PAOK TV να είναι απολύτως έτοιμο. 

Η δράση ξεκινάει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, με τον εντός έδρας αγώνα του τμήματος Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας. 



Στις 18:00, στο ίδιο γήπεδο, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Αερωπό ManDynamic, με τον... κύκλο των μεταδόσεων του Σαββάτου (18/11) να κλείνει έτσι. 



Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο... χορός των μεταδόσεων ξεκινάει στις 15:00, με τον εντός έδρας αγώνα του τμήματος Ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, τις Σειρήνες Γρεβενών. 



Στις 16:00, σειρά παίρνει το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, το οποίο στις 16:00, υποδέχεται στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, την ΑΕ Ψυχικού. 



Οι μεταδόσεις του γεμάτου Σαββατοκύριακου, κλείνουν στις 18:00, με τον εντός έδρας αγώνα, στο PAOK Sports Arena, του τμήματος Βόλεϊ γυναικών, το οποίο υποδέχεται τον ΑΟ Λαμίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί για τους συνδρομητές του καναλιού στην κατηγορία των 4.99€ τον μήνα (Live Streamings for Members). 



 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter