ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 6η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξιδεύει στα Γιάννενα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΠΑΣ. 

Ο Δικέφαλος, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Αθηναϊκού με 77-54, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού αγώνα, έχοντας πλέον μπροστά του ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα να διαχειριστεί. 

Απέναντί του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Νίκη Λευκάδας με 82-68, παραμένοντας στην 10η θέση με ρεκόρ 1-3. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΟΚ στο YouTube. 

Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή την οποία είχαμε λόγω των Εθνικών Ομάδων. Θέλουμε να ξαναμπούμε δυνατά στο παιχνίδι που έρχεται, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλες αυτές τις ημέρες της διακοπής, προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας, και να φανούμε ακόμα καλύτεροι απ' ότι ήμασταν πριν την διακοπή. Παίζουμε σ' ένα δύσκολο γήπεδο, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αρκετό κόσμο στην έδρα του». 




Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023
6η αγωνιστική, Α1
Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων
14:00, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ