Δεν τα κατάφερε στα Γιάννενα...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 6η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στα Γιάννενα, εκεί όπου αντιμετώπισε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, τον τοπικό ΠΑΣ, γνωρίζοντας την ήττα με 85-67. 

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Ουόκερ, Μιχαηλίδου, Τζόουνς και Ράις. 

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, διατηρώντας την ισοπαλία, 9-9. Σ' εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχες πήραν ένα μικρό προβάδισμα, 17-11, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος της περιόδου, 22-15. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ «πλήρωσε» το κακό του ξεκίνημα, το οποίο επέτρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα να... ανοίξει την διαφορά, 33-19. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει στο σκορ, ωστόσο η διψήφια διαφορά παρέμενε έως και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 45-33. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά, και με 0-4 σερί μείωσε την διαφορά, 45-37. Οι γηπεδούχες αντέδρασαν, και με σερί ανέβασαν περισσότερο την διαφορά, κάνοντας δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, 64-46. Προσπαθώντας να βρει τις λύσεις ο Δικέφαλος, προκειμένου να μειώσει, ρίσκαρε, κάτι το οποίο δεν λειτούργησε, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 68-48. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν με διάθεση να μειώσουν στο σκορ, και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από την αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος με διαρκή αντεπίθεση μείωσε στο σκορ, δίνοντας τα πάντα για την ανατροπή, 74-65. Η έλλειψη δυνάμεων στοίχισε, με τις γηπεδούχες να διατηρούν την διαφορά υπέρ τους, κάτι το οποίο δεν έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, 85-67. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, εντός έδρας, απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Δεκάλεπτα: 22-15, 45-33, 68-48, 85-67

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Αγγελίδης): Γουόκερ 22(4), Κιλαζίδου 8, Κιολέογλου, Ράις 4, Κουμαντσιώτου 4, Μυλωνάκη, Μιχαηλίδου, Σταματάκη, Τζόουνς 29.