Επιστροφή στις νίκες με εμφατική επικράτηση επί της ΑΕ Ψυχικού!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας της ΑΕ Ψυχικού με 5-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mαteco, πετυχαίνοντας γκολ στο πρώτο κιόλας λεπτό. Ο Λιώνης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αναστασιάδης, γράφοντας το 1-0. Το ιδανικό ξεκίνημα... θεμελιώθηκε και με δεύτερο γκολ. Στο τέταρτο λεπτό, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 2-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε και αυτό σε... ασπρόμαυρους ρυθμούς. Με τους παίκτες του Λεωνίδα Παπαδοπούλου να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καντούρης έκανε το 3-0 στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους, με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο να κάνει το 4-0. Η ΑΕ Ψυχικού μείωσε με τον Τίμπη σε 4-1, με τον Βασσάρα να μπαίνει στον... χορό των γκολ, γράφοντας το 5-1, το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, εντός έδρας, κόντρα στους Θρακομακεδόνες.