ΝΟ Βουλιαγμένης-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, το ΝΟ Βουλιαγμένης. 

Ο Δικέφαλος, μετά την, εκτός έδρας, ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, κράτησε σταθερή επαφή με την πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου, το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη θέλει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. 

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του ΑΝΟΓ με 8-13, και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς. 

Για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, η Μαρία Ντάσιου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη ξέρουμε πως είναι αρκετά απαιτητικό, γιατί έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας. Ωστόσο, είναι μία καλή ευκαιρία να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για την τελευταία μας αγωνιστική με το Περιστέρι, εκεί όπου στοχεύουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, να είμαστε ανταγωνιστικές και μαχητικές σε όλη τη διάρκεια και να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική». 


Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023
10η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης
14:00, ΝΟ Βουλιαγμένης-ΠΑΟΚ