ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 12:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος, θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, και να παλέψει στο «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Αθηναϊκού με 104-45, μένοντας στην δεύτερη θέση με 4-1 ρεκόρ. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πολύ δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι έρχεται για εμάς. Στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ θέλουμε να δείξουμε ότι το παιχνίδι στα Γιάννενα ήταν μία κακή παρένθεση, και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας ως ομάδα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, και μέσα σε αυτή. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι». 


Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
7η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
12:30, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΟΣΦΠ (EOK)