ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 6η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ. 

Ο Δικέφαλος, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας με 41-24, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές, και ετοιμάζεται για το πρώτο δυνατό «τεστ» του πρωταθλήματος. 

Απέναντί του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 17-36, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έρχεται ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αήττητες, και κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο συνήθως πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι άμυνες των δύο ομάδων. Έτσι, στο αυριανό παιχνίδι οι άμυνες των δύο ομάδων και η αποφασιστικότητα, θα κρίνουν τον τελικό νικητή. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και κατεβαίνουμε στην Αθήνα, με στόχο να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι».


Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
6η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας
18:00, ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ mαteco