ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ mαteco-Θρακομακεδόνες

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 6η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τους Θρακομακεδόνες. 

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη επί της ΑΕ Ψυχικού με 5-1, και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας εννέα βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. 

Απέναντί του, οι Θρακομακεδόνες, οι οποίοι την προηγούμενη επικράτησαν του Ηνίοχου με 4-0, και παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές. 

Σε αυτό το άκρως σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας κάνει ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στη Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια τους. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στους Θρακομακεδόνες, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο στην έδρα μας έχουμε δείξει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Θα παίξουμε και αυτή την Κυριακή για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα απολαύσει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και θέαμα. Πιστεύω το παιχνίδι θα κριθεί στην συγκέντρωση και στις καλές άμυνες. Αν βγάλουμε καλές άμυνες, τα γκολ θα έρθουν». 


Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023
6η αγωνιστική, Futsal League B'
Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3
14:00, ΠΑΟΚ mαteco-Θρακομακεδόνες (AC PAOK TV)