Ισοπαλία με παράπονα απέναντι στους Θρακομακεδόνες!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Ισόπαλο έληξε το «ντέρμπι» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τους Θρακομακεδόνες με 5-5, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με όμορφο διαγώνιο σουτ του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Οι Θρακομακεδόνες απάντησαν με Τσαπάρα σε 1-1, αλλά ο Δικέφαλος με δύο άμεσα τέρματα των Βασάρα και Κεφάλιδη πήρε και πάλι το προβάδισμα, 3-1. Ο ΠΑΟΚ mαteco βρήκε ακόμα ένα γκολ με τον Βασάρα, 4-1, με τον Γιαλίτση να διαμορφώνει το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 4-2. 

Σ' ένα νευρικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο κυριάρχησε η ένταση, οι Θρακομακεδόνες μείωσαν σε 4-3. Σ' εκείνο το σημείο ο Δικέφαλος ζήτησε πεντακάθαρο πέναλτι σε ξεκάθαρη ανατροπή του Κεφαλίδη εντός περιοχής, με τους διαιτητές να μην υποδεικνύουν την παράβαση. Ο Βασάρας ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του δίνοντας και πάλι σημαντικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ mαteco, 5-3, όμως ένα λεπτό αργότερα είδε την κόκκινη κάρτα για χέρι, το οποίο έφερε το πέναλτι με το οποίο οι Θρακομακεδόνες μείωσαν σε 5-4. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά του, ωστόσο ο Γκουτσιούδης μετά από έμμεσο έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 5-5. Με την απώλεια του Βασάρα αλλά και τη νευρικότητα που επικρατούσε, λόγω της σημαντικότητας της αναμέτρησης, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό δεν ήρθε με το 5-5 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας, απέναντι στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Κεφαλίδης, Χαρπίδης, Λιώνης, Βασάρας, Αναστασιάδης, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Μπούφος, Τραπεζανλίδης, Λαμπριανίδης, Φωλτίδης.