Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, τον τοπικό Εθνικό. 

Ο Δικέφαλος μετά τη σημαντική νίκη του επί του Υδραϊκού με 8-9, έχει μπροστά τους δύο τελευταίες βατές αναμετρήσεις, για την ολοκλήρωση της Α' Φάσης του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. 

Απέναντί του, ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 16-7, παραμένοντας στην πέμπτη θέση με 14 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, ο Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη κόντρα στον Υδραϊκό, εκτός έδρας, και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, όμως εμείς θέλουμε να βγάλουμε στη πισίνα όσα έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα, και να πάρουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα». 


Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
13η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Εθνικού Πειραιά
15:30, Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Domus Ergo