Νέος Ηρακλής-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, το Νέο Ηρακλή. 

Ο Δικέφαλος, έχοντας να διαχειριστεί τα προβλήματα των τραυματισμών τα οποία των ταλαιπωρούν, θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των νικών, παίρνοντας την απαραίτητη βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο. 

Απέναντί του, ο Νέος Ηρακλής, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 73-71, και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 11 βαθμούς σε έξι αγώνες. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Νέο Ηρακλή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος έως τώρα, έχοντας μία ήττα και αυτή προέρχεται από τον Ολυμπιακό. Έχει μία τριπλέτα πολύ καλών ξένων αθλητριών, υψηλού επιπέδου. Εμείς όλη την εβδομάδα πιεστήκαμε στην προπόνηση, ώστε να αποδώσουμε στα μέγιστα ενόψει του παιχνιδιού που έρχεται. Θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό σε αυτό το παιχνίδι, αρχής γενομένης από τα δύο δυναμικά δεκάλεπτα που ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να βασιστούμε επάνω σε αυτά τα δύο κομμάτια, και να φύγουμε από το Ιβανώφειο με τη νίκη». 


Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
8η αγωνιστική, Α1
Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο
16:00, Νέος Ηρακλής-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ