Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Αβραμίνας Σεβδίλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί της ΑΕΚ με 43-26, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ανεξάρτητα από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, το οποίο δεν έχει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, σήμερα στα πρώτα λεπτά δημιουργήθηκε ένα θέμα ρυθμού. Για μένα η άμυνα, παρά τα 15 γκολ τα οποία δεχτήκαμε, λειτούργησε καλά. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πάλι, παίρνοντας σημαντικές μπάλες από την Καπρινιώτη, η οποία μας βοήθησε πάρα πολύ, και έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν σε όλο το παιχνίδι». 

Αβραμίνα Σεβδίλη:

«Το προηγούμενο ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, αλλά το αφήσαμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά διότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Σήμερα, στην αρχή του παιχνιδιού υπήρξαν κάποια μικρά θέματα στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα βελτιώσαμε, και καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter