«Χ»αμένο τρίποντο για δέκα δευτερόλεπτα στο Καρπενήσι...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ mαteco στο Καρπενήσι, κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα, 4-4, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, και με δύο τέρματα του Λιώνη, πήρε από νωρίς το προβάδισμα, 0-2. Σ' ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν κλειστό επιθετικά, ο ΠΑΟΚ mαteco έκανε διαχείριση του προβαδίσματος, ελέγχοντας τον ρυθμό. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-2. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν... μουδιασμένα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, 3-2. Με Τραπεζανλίδη και Χαρπίδη, ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή, 3-4, και βρέθηκε μία «ανάσα» από το πολύτιμο τρίποντο. Δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, το Καρπενήσι βρήκε γκολ ισοφάρισης, 4-4, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας, απέναντι στη Κατενάτσιο. 

ΠΑΟΚ mαteco (Παπαδόπουλος): Μπούφος, Κεφαλίδης, Λιώνης 2, Τραπεζανλίδης 1, Κορδαλής, Καρακώστας, Φωλτίδης, Καντούρης, Λαμπριανίδης, Αναστασιάδης, Χαρπίδης 1, Μαυρίδης.