Με απόλυτη επιτυχία και λάμψη ολοκληρώθηκαν τα «30α Αλεξάνδρεια»! (pics)

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «30α Αλεξάνδρεια», το κολυμβητικό μίτινγκ-θεσμός, το οποίο διοργανώνει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. 

Το παρών έδωσαν περίπου 900 αθλητές, απ' όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους στο Ποσειδώνιο, αλλά και σε εκείνους που επέλεξαν να απολαύσουν τους αγώνες μέσω του AC PAOK TV. 

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του Ποσειδωνίου έδωσε ιδιαίτερη «πνοή» στα «30α Αλεξάνδρεια», καθώς συνοδεύτηκε με συναρπαστικούς αγώνες, πολλές διακρίσεις, και σπουδαίες επιδόσεις. 

Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών στα «30α Αλεξάνδρεια», οι οποίοι ήταν αρωγοί στην προσπάθεια των ιθυνόντων του κολυμβητικού τμήματος του ΠΑΟΚ. 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και προσωπικά στον διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Λάζαρο Μπαξεβάνο, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, στην άψογη διοργάνωση των «30ων Αλεξάνδρειων» κολυμβητικών αγώνων, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη Οικογένεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό του κολυμβητικού μίτινγκ, TYR Hellas, και συγκεκριμένα στον ιδιοκτήτη, κ. Βαγγέλη Κατσώνη, και στον εκπρόσωπο της εταιρίας, κ. Γιάννη Βλάχο. 

Δίπλα επίσης στα «30α Αλεξάνδρεια» ήταν οι εταιρίες: Balistic Bikes, MSB, Σουρωτή, Φάρμα Κουκάκη, Of The Magic B-36/38, αλλά και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter