Κυρίαρχος κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την ΑΕΚ με 12-8, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα το παιχνίδι, πετυχαίνοντας από δύο τέρματα εναλλάξ, 2-2. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, 2-3, ωστόσο ο Τσολακούδης ισοφάρισε προς στιγμή, 3-3, με το τελικό σκορ να είναι 3-4. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έφερε το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Ντελιτς, 4-4, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα, 4-5. Με γκολ του ο Σαλέχ διαμόρφωσε το τελικό, 5-5, για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος κράτησε την καλή του εμφάνιση και πήρε «κεφάλι» στην αναμέτρηση, με τρία σερί γκολ από τους Ντέλιτς, Τσολακούδη και Κόουπμαν, κάνοντας το 8-5. Η ΑΕΚ μείωσε σε 8-7, με τον Ντελιτς να ανοίγει ξανά την διαφορά, 9-7. Με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 10-8.

Στο τέταρτο, τελευταίο και καθοριστικό οκταλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κράτησε την ΑΕΚ στο μηδέν ενώ πέτυχε και δύο σερί γκολ με τους Ντελιτς και Τσολακουδη και κλείδωσε την «ασπρόμαυρη» επικράτηση, με το τελικό 12-8.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, καθώς η ομάδα περιμένει να μάθει το πρόγραμμα της Β' φάσης του πρωταθλήματος.

Οκταλεπτα: 3-4, 2-1, 5-3, 2-0

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Νίκος, Καπράγκος, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Πολυμέρης, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς.