Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της ΑΕΚ με 12-8, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών. 

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Δεν νομίζω ότι μπήκαμε μουδιασμένα απλά μπήκε πάρα πολύ δυναμικά η ΑΕΚ και είναι και λογικό, είναι μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Θεωρώ ότι την αδικεί τρομερά η βαθμολογική της θέση. Όσον αφορά εμάς, δεχτήκαμε κάποια γκολ, τα οποία, τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό και στην δικιά μου τακτική προσέγγιση, δεν θα έπρεπε να τα δεχτούμε, από δικά μας προσωπικά λάθη. Όσο η ΑΕΚ ήτανε μέσα στο παιχνίδι, ήτανε ένα πολύ δυνατό ματς, όταν αρχίσαμε και κολυμπήσαμε ακόμα πιο πολύ γιατί αυτό είναι το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟΚ, το κολύμπι του, νομίζω ότι βάλαμε στην επίθεση κάποια εύκολα γκολ , πήραμε την υπέρ μας διαφορά, την κρατήσαμε θεωρώ εύκολα μέχρι το τέλος, και ήρθε αυτό το τελικό 12-8.

Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήτανε η νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2023, για την διακοπή την τρίμηνη του πρωταθλήματος, δεν μπορώ παρά να είμαι πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά και από την όλη τους παρουσία από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα.

Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς, θα μπορούσαμε όμως να είχαμε και λιγότερους. Άρα, δεν θέλω να είμαι πλεονέκτης, είμαι ικανοποιημένος, μπράβο στα παιδιά. Ξέρουμε από ποια βαθμολογική αφετηρία θα ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο. Τώρα είναι καιρός να ξεκουραστούν και από εκεί και πέρα όταν με το καλό θα περάσουν οι γιορτές, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το νέο έτος. Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους, σε όλες τις ομάδες, σε όλες τις οικογένειες, πάνω από όλα να έχουμε υγεία και χαμόγελο γιατί αυτό είναι που μας λείπει από την ζωή μας. Να περάσουμε όλοι πάρα μα πάρα πολύ όμορφα και τα αγόρια μου εδώ πέρα με τις οικογένειες τους και εγώ με την οικογένεια μου και όλος ο κόσμος. Να γεμίσουμε μπαταρίες και με το καλό, με την επιστροφή μας να ξανά στρωθούμε στην δουλειά».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter