Ώρα Κυπέλλου! Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για τη νοκ-άουτ φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Νάουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Ζαφειράκη. 

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από το «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, στο οποίο έδωσε τα πάντα προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη. Πλέον, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023, το σύνολο του Στέλιο Σεϊρεκίδη θέλει να δώσει τα πάντα στη Νάουσα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση, η οποία θα τον φέρει ένα βήμα πριν το F4 του Κυπέλλου. 

Απέναντί του, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος στο πρωτάθλημα επικράτησε του Πανελληνίου στην Αθήνα με 23-24, αποτέλεσμα το οποίο τον οδήγησε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Ζαφειράκη Νάουσας, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μπροστά μας έχουμε το τελευταίο παιχνίδι για το 2023 και ένα από τα σημαντικότερα της σεζόν μέχρι τώρα. Απέναντί μας έχουμε μία πολύ καλά δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα, η οποία μάλιστα μας έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι το οποίο μας πεισμώνει ακόμα παραπάνω και στο μυαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου». 


Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
Φάση των «16», Κύπελλο Ελλάδος
ΔΑΚ Νάουσας
18:00, Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ