Οι προπονητές του ΠΑΟΚ για τους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Open!

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση

Για τους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Open Κατηγορίας & Νέων ανδρών / γυναικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου, μίλησαν στο acpaok.gr, οι προπονητές Κολύμβησης του ΠΑΟΚ. 

Γιώργος Αδάμ:

«Με βάση την παράδοση που υπάρχει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, κατεβαίνουμε στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ευελπιστούμε σε πολλές νίκες, πολλά μετάλλια, και σε όρια πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες φέτος είναι πάρα πολλές, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού». 

Τάσος Χατζηγεωργίου:

«Είμαστε έτοιμοι για το όπεν, οι αθλητές μας είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα πάντα πρέπει να δείχνει ένα καλό πρόσωπο στους μεγάλους αγώνες. Φέτος θα υπάρχουν αθλητές και από το εξωτερικό, καθώς οι αγώνες βρίσκονται στο καλεντάρι της FINA. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, και περιμένω από τους αθλητές μας να ανταπεξέλθουν». 

Σάββας Κουγιουμτζόγλου:

«Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία. Είναι το επόμενο δυνατό κρας τεστ μετά τα Αλεξάνδρεια, που είχαμε εδώ στην πόλη μας. Είναι σημαντικοί αγώνες περιόδου, είναι Πανελλήνιοι, θα συναντήσουν όλους τους αντιπάλους τους. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, τόσο για τον καθένα ατομικά, όσο και για την ομαδική βαθμολογία». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter