ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΓΑΣ Εύνικος

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, τον ΓΑΣ Εύνικο. 

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες, θέλοντας να επιστρέψει παράλληλα και στα θετικά αποτελέσματα. Σε μία απαιτητική τελική ευθεία για το 2023, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θέλει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα τρία τελευταία παιχνίδια, τα οποία είναι δύο για το πρωτάθλημα, και ένα για το Κύπελλο. 

Απέναντί του, ο ΓΑΣ Εύνικος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ με 41-79, και βρίσκεται στην ένατη θέση με οκτώ βαθμούς σε επτά αγώνες. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Εύνικο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό για εμάς, είναι στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Τα κορίτσια προσπαθούν και παλεύουν σε κάθε προπόνηση, έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Εύνικος είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, το οποίο πιέζει και παίζει δυναμικά. Ας έχουμε ένα καλό παιχνίδι!». 

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
9η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΓΑΣ Εύνικος (EOK TV)