Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΓΑΣ Εύνικος

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Μόργκαν Τζόουνς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του Εύνικου με 68-63, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Άγγελος Αγγελίδης:

«Θα πω ένα πράγμα πολύ βασικό, το τοπίο είναι πάρα πολύ νορμάλ σε όλους. Έχουμε 54 δίποντα, ο αντίπαλος 38, έχουμε 18 τρίποντα και ο αντίπαλος 37. Έχουμε 20 βολές παραπάνω, κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού όλο μας το παιχνίδι πάει στο ινσάιντ γκέιμ, οπότε σε αυτό το παιχνίδι θα πάρεις περισσότερες βολές, όχι φάουλ απλά. Παρόλα αυτά, δείξαμε το μέταλλο και την έδρα μας στο τέλος. Το πως πήγε το παιχνίδι στην παράταση είναι μία πλευρά την οποία δεν είχαμε καθαρή γωνία, δεν μπορώ να πω κάτι. Ό,τι έδωσε ο διαιτητής, αυτό είναι, δεν μπορώ να πω κάτι, δεν έχω καθαρή οπτική γωνία. Πήγαμε στην παράταση, κερδίσαμε με 7-2, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, την καλύτερη που παίξαμε στη σεζόν. Είναι αυτό το οποίο ζήτησα από τα κορίτσια, είναι πολύ φυσιολογικό να είμαστε πιο κάτω στην επίθεση, διότι αν δούμε τα δεκάλεπτα θα βγάλουμε συμπεράσματα, αφού έχουμε 24 πόντους στο τέταρτο, στο οποίο πήραμε... μπρος στην ουσία, απλά περιμέναμε ένα ερέθισμα το οποίο θα ξεκινούσε αυτό που έγινε. Όταν παίρνουμε μπρος, ειδικά στον αιφνιδιασμό, στον τομέα που πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είχαμε 9/18 και κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εύνικου, κάνουν πολύ καλή δουλειά, και συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, ήταν μαχήτριες. Περαστικά στη Κιολέογλου, η οποία έκανε εγχείρηση ρήξης χιαστού, περαστικά και στην Σταματάκη». 

Μόργκαν Τζόουνς:

«Πιστεύω ότι είναι σημαντική νίκη, η οποία έρχεται από τη νοοτροπία που χτίζουμε. Προπονηθήκαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Παλέψαμε όλες μαζί σε όλο το παιχνίδι, και ιδιαίτερα στην παράταση και πήραμε αυτή τη νίκη». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter